Dienstverlening

IMPLEMENTATIE EN BEHEER

SharePoint 2010/2013/2016 en Office 365

Sinds het uitkomen van SharePoint 2003 houd ik me al bezig met dit Microsoft platvorm. Voor diverse organisaties heb ik de implementatie of migratie van SharePoint omgevingen gedaan. Uitgangspunt daarbij is om zoveel mogelijk gebruik te maken van de standaard functionaliteiten die SharePoint biedt. Bij de onder andere deze organisaties ben ik betrokken geweest bij de implementatie van SharePoint of een deel daarvan. Waterschap Hollandse Delta, Waterschap Rijn en IJssel, DELA, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, GRM-expertises, Universiteit van Tilburg, Nebest adviesgroep, IPG, Avex, ECN, Enexis

sharepoint

IMPLEMENTATIE EN BEHEER

Dynamics Navision

Met Navision Financials heb ik inmiddels meer dan 10 jaar ervaring. Voor een aantal opdrachtgevers heb ik ondersteuning geboden bij de implementatie van Navsion Financials en het uitvoeren van de daarbij behorende werkzaamheden. Voor klanten voer ik applicatiebeheer werkzaamheden uit en zorg ervoor dat het systeem in goede conditie blijft.

Microsoft-Dynamics-NAV-logo-300x181

TRAININGEN

Office & SharePoint

Met het implementeren van een nieuw product ben je er nog niet als organisatie. Voor zowel de beheerders als de eindgebruiker verzorg ik trainingen. Daarnaast verzorg ik trainingen in het ontwikkelen van Infopath formulieren, al dan niet in combinatie met SharePoint.

microsoft